Alle schoonheid van de leegte….

Alle schoonheid van de leegte….

En zoveel uitdagingen en goede dingen stonden me vandaag te wachten. Alles is prachtig gerealiseerd. Vandaag zal ik doen waar ik van hou, zelfs als ik goed geld verdien, hoef ik me nergens heen te haasten en krijg ik alles licht van gewicht. Het heet een perfecte dag.

‘S Ochtends maken zo’n keelpijn, zwakte en onvermogen om te bewegen echter duidelijk dat ik alles moet annuleren.

En wat zijn de eerste gedachten die naar voren komen: “En ik heb alles zo goed samengevoegd en nu staat alles op zijn kop”, “Er is een goede winst en alles wat er had moeten gebeuren”, “Die klanten die ik moest annuleren, willen misschien niet langer rapporteren” en dus … bla, bla … de geest vertelt zijn verhalen.

Omdat het lichaam pijnlijk en zonder energie was, was de enige optie om te gaan liggen. En dus lieg ik. En ik doe niets. Welnu, ik denk dat ik de laatste paar dagen heb herhaald dat ik gewoon rust, een deken en thee nodig heb, omdat de evenementen vol waren en alles intens was.

En ik besefte dat het Universum me precies gaf wat ik zocht. Op dat moment de glimlach op mijn gezicht. Het is zelfs een last voor mij om te liegen en niets te veranderen. Ok keelpijn en lichaamspijnen, maar dit zijn slechts tijdelijke manifestaties. Een beetje thee, honing, propolis en rust en ik ben nieuw. Ik drink thee, warm onder dekbedden, observeer de interne processen en realiseer me dat ik echt in overvloed leef. Zodat ik het me kon veroorloven om alles te annuleren en mezelf precies te geven wat ik nodig had; liggen en niets doen.

En dus gebeurt er niets de hele dag, en het is donker voor mij. Ze stuurde een paar e-mails en sms en dat is het min of meer. Ik bleef in de leegte en voelde me vol. Dat gevoel wanneer je weet dat alles perfect en precies op zijn plaats is. Je gaat liggen, je bent warm, je kijkt een beetje naar dingen en vormen in de kamer, dan sluit je je ogen, dus je kijkt een beetje naar jezelf … maar. Ik hoef nergens te komen, behalve op het moment van mijn leven.

Ik rust, klanten zullen komen en dit zal allemaal op een andere dag gebeuren. En als dat niet gebeurt, is het weer goed. Niets kan die schoonheid van het huidige moment verstoren. Ik viel in vrede, een staat zonder weerstand. Het gevoel dat het universum om me geeft, hoe het ook lijkt.

En ja, het was een perfecte dag.

Als u wilt deelnemen aan ons onderzoek, workshops en bijeenkomsten bent u van harte welkom!

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *