De wereld is in ons

De wereld is in ons

Er is geen wereld buiten ons als zodanig. Er zijn zoveel werelden als er waarnemers zijn. De hele ervaring van ons leven is de perceptie van externe signalen (kleuren, geuren, vormen en verschillende andere frequenties) via ons persoonlijkheidsfilter, die we vervolgens vertalen in onze ervaring van de werkelijkheid.

We concluderen de wereld op basis van alles wat we hebben meegemaakt vanaf de conceptie (en misschien daarvoor) tot het moment dat we waarnemen. Alles wat we hebben meegemaakt, alles wat ze ons over ons hebben verteld, over de wereld, over onszelf, werd deel van onze realiteit en ervaring van de wereld waarin we leven.

Manipulatie van de eigen geest

De energieën waarin we ons hele leven hebben gebaad, maken heel veel deel uit van ons energiesysteem, de overtuigingen die we hebben opgebouwd door te luisteren naar en te observeren, onze wereld te definiëren en onze realiteit te manipuleren. Waar heb je het meest (verbaal of non-verbaal) in je leven naar geluisterd: “Het leven is moeilijk”, “Mensen zijn verrot”, “Rijkdom moet in de problemen zijn”, “Wees zo en zo eerst zodat je kunt krijgen wat je wilt”, “Je bent niet in staat en onhandig “,” Er is niets zonder school en afstuderen “of” Het leven is een spel “,” Je bent mooi zoals je bent “,” Overvloed is onze natuurlijke staat “,” Wees vrij om de wensen van het hart te volgen “,” We zijn vrije wezens en we creëren je eigen realiteit ‘enz.?

Alles waaraan we zijn blootgesteld maakt deel uit van ons en onze wereld. Als je het als vanzelfsprekend beschouwde en niet door je eigen ervaring de waarheid of valsheid van al deze overtuigingen ontdekte, dan is het zeer waarschijnlijk dat je in een illusie van de werkelijkheid leeft. Je leeft niet echt je eigen leven, maar manipuleert eerder je eigen geest, die (al dan niet opzettelijk) gemanipuleerd is sinds de vroegste dagen, en je gedraagt ​​je in harmonie met download-geanimeerde programma’s en leeft een geautomatiseerd en nogal onbewust leven.

Zo’n leven heeft in principe niet zijn volheid, diep gevoel van vervulling, verbondenheid, vreugde, speelsheid, schoonheid, liefde. Dit is geen leven in de ware zin van het woord. Het is overleven op tape. We doen wat taken, er moet altijd iets gebeuren, geluk is altijd “daarbuiten”, we voelen nooit dat we precies zijn waar we willen zijn en er is altijd een interne splitsing.

In dit gevoel van gebrek verbinden we ons met externe dingen en denken dat wanneer ik het doe, ik uiteindelijk zal eindigen, kopen, hebben, zijn, ervaren en bla, bla … er is geluk. En ze komt nooit. Of hij komt tekort en gaat opnieuw voor de volgende “behoefte aan iets”.

En zo gaat het leven verder. En in feite is het punt dat we niet verbonden zijn met onze ware behoeften, verlangens en uiteindelijk de bron van het leven. We worden het vaakst geassocieerd met een geconditioneerde gedachte die zegt dat we iets nodig hebben voor geluk en dan jagen we op wie zonder hoofd vliegt. Het is veel beter om verbonden te zijn met een echte behoefte, omdat we dan dichter bij de waarheid staan. Maar het is het meest wonderbaarlijk als het enige verlangen is; wees het leven dat we zijn en laat het spontaan stromen.

We hebben geen geld als zodanig nodig, maar een gevoel van overvloed, ontspanning, veiligheid, onbegrensdheid, gemak en vrijheid om te doen wat we willen.

Bewustwording van hoe we ons echt willen voelen, is de weg naar echte behoefte. En hoe meer lagen we ons bewust worden, hoe dichter we bij de waarheid zijn. We staan ​​dichter bij onszelf en de bron van het leven. Omdat hoe dieper we in onszelf duiken, hoe meer we ons realiseren dat we niet echt externe dingen nodig hebben, maar bepaalde gevoelens / toestanden.

En als we ons realiseren dat ons innerlijk zintuig van het grootste belang is en dat het niet gebonden hoeft te zijn aan externe ‘dingen’, worden we vrij en zijn we in staat om de realiteit te creëren die we willen.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *