Een afstand van eigen kracht

Een afstand van eigen kracht

Het klinkt een beetje absurd, om soms onze eigen macht op te geven, want wie is er gek om een ​​zwakkeling, een vrek en een idioot te zijn ?! In feite hebben we dit allemaal onbewust vaak gedaan. Wanneer en hoe doen we het? We doen dit elke keer als we zeggen dat iemand of iets buiten ons verantwoordelijk is voor de staat van zijn.

We worden gekwetst door partners, vrienden, de staat bedriegt ons, de baas valt ons lastig, het bedrijf profiteert, de buurman verhoogt de druk, maar soms is het weer een totale ramp en een echte reden om de hele dag nerveus te zijn.

Beheer je je emoties?

Welnu, mijn beste, als je ervoor kiest externe ‘dingen’ te laten regeren hoe je je voelt, dan is het echt niet gemakkelijk. Onwetend heb je macht gegeven aan alles en iedereen buiten je, en heb je verklaard dat je er niets mee te maken hebt, maar je leven wordt beheerst door externe krachten (verkeersgekken, ragtag, spammy echtgenoot, arrogante buurman, dief politicus en ander uitschot die je leven vernietigt).

Als dit inderdaad jouw overtuiging is, kun je onmiddellijk stoppen met lezen, omdat doorgaan het je verder onder druk zal zetten of uitslag zal veroorzaken.

Dus dingen zijn zoals ze zijn; dat de staat in een banaan is, de schoonmoeder een moeilijk feit is, de partner heeft met een ander geknoeid, het bedrijf achtervolgt je van ‘s morgens vroeg tot het donker is, en het regent dagen als een kabel. En wat zou je ermee doen? Je wilt dat het anders is om je beter te voelen. Maar de realiteit is precies zoals deze is; regen vertrokken als van een kabel, en hoe je je erover zult voelen wordt bepaald (bewust of onbewust) door jou.

U zult zeggen; maar wat moet ik doen met een puppy die een freakin is? Het is heel simpel. Er zijn slechts twee opties: “Neem het of laat het!” .

Hetzelfde geldt voor de baas en alle andere personages in het verhaal.

De fundamentele misvatting is dat het leven op een bepaalde manier moet plaatsvinden (wat slechts een projectie van onze geest is) om goed voor ons te doen, om evenwicht, vrede, tevredenheid, succes, vreugde, enz. Te bereiken.

Herstel je kracht en wees bewust van jezelf!

De sleutel is dat onze perceptie en ons bewustzijn afhangen van hoe we ons voelen. De wereld is zoals wij die ervaren. De wereld zelf is zoals hij is – neutraal. Het glas is tegelijkertijd vol en half leeg. De manier waarop u het glas en het water ervaart, is uw realiteit. Voor sommigen is deze tekst prachtig, voor sommigen stom, irriteert het iemand en het bestaat zelfs niet voor iemand omdat ze er gewoon niet tegenaan liepen.

Elke keer dat je denkt dat externe omstandigheden de oorzaak zijn van je toestand, besef je dat je je vergist. Herstel je kracht en kies ervoor om bewust te zijn van jezelf en wat je creëert. Wat een ervaring creëer je voor jezelf.

De volgende keer dat je je in een situatie bevindt waarin je je slecht voelt, kijk dan in jezelf en vraag jezelf af waarom je ervoor hebt gekozen je zo te voelen. Adem uit en geef jezelf de mogelijkheid om dezelfde situatie met andere ogen te zien. Een andere kijk op het leven zal resulteren in een andere ervaring en levenservaring.

Als je meer wilt weten over dit onderwerp, ben je van harte welkom bij de gratis lezing “Creating the Life I Want”, 17.09. om 19.30 uur bij 14C Martic Street. Toepassingen op info@solar-spirit.net.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *