Een slecht virus dat de wereld verspreidt

Een slecht virus dat de wereld verspreidt

Onderzoek tot op heden laat zien dat het virus in de vroege kindertijd op een onbekende manier de menselijke psyche infiltreert en de persoon beïnvloedt door niet meer naar zichzelf, hun verlangens en behoeften te luisteren, en geleidelijk naar buiten begint te draaien, op zoek naar goedkeuring en acceptatie van de omgeving, en vooral degenen die de rol van autoriteit van welke aard dan ook spelen.

Er is een kwaadaardig virus dat de mensheid al eeuwen, en waarschijnlijk langer, verspreidt en iedereen die zijn weg vindt meedogenloos aanvalt. Volgens de legende zijn er meerdere gelukkigen die het virus niet kon vinden, maar er is geen betrouwbaar bewijs dat dergelijke mensen daadwerkelijk bestaan.

Hij geeft niet om onze leeftijd, geslacht, uiterlijk, huidskleur, maatschappelijke status, nationaliteit, religieus geloof en partijrelatie. Het klimaat waarin we zijn geboren en de cultuur waarin we zijn opgegroeid, maakt voor hem geen verschil. Hij is zeer niet-discriminerend en behandelt iedereen gelijk. Het wordt door oude leiders en politici vaak gezien als een goed en betrouwbaar rolmodel voor de toepassing van het gelijkheidsbeginsel bij de behandeling van mensen.

Ondanks zijn populariteit en wijdverspreide verspreiding, heeft niemand het tot op de dag van vandaag durven noemen het het virus te noemen. Er zijn in het verleden talloze pogingen geweest, maar elk voorstel is unaniem verworpen. Het is zelfs niet bekend onder wiens rechtsgebied de definitie van de naam van het virus zou vallen.

Sommigen beweren dat het definiëren van de naam van het virus onder de verantwoordelijkheid van de Wereldgezondheidsorganisatie valt, sommigen geloven dat de naam moet worden bepaald door de protestantse kerk, gezien het feit dat het virus microscopisch onzichtbaar is, terwijl minder mensen denken dat elke staat het zelf moet bepalen met behulp van methoden die het “Referendum” worden genoemd.

Terwijl verschillende instellingen zich inspannen om de jurisdictie en de naam van het virus te bepalen, zijn er steeds meer mensen die wanhopig willen ronddwalen in de hoop iemand te vinden die hen kan helpen.

Onderzoek tot op heden laat zien dat het virus in de vroege kindertijd op een onbekende manier de menselijke psyche infiltreert en de persoon beïnvloedt door niet meer naar zichzelf, hun verlangens en behoeften te luisteren, en geleidelijk naar buiten begint te draaien, op zoek naar goedkeuring en acceptatie van de omgeving, en vooral degenen die de rol van autoriteit van welke aard dan ook spelen. Heel snel vergeet een persoon wie hij is en wat hij wil en wordt “verdronken” in een massa die duidelijke leefregels heeft, ondanks dat hij niet weet wie hij is of wat hij wil.

Onafhankelijke onderzoeker Carl Gustav Jung gelooft dat het virus in de loop van de tijd is geëvolueerd dat het in de etherische laag van de aarde is gekropen en geïnfecteerd raakt nog voordat het de buik van de moeder verlaat. Net als collectieve overeenkomsten in bedrijven komt het in het onbewuste deel van de geest van elke ziel die besluit om naar de aarde te komen, zelfs voordat ze voor het eerst huilen.

Ondanks talloze onderzoeken is de manier waarop het virus werkt nog steeds niet helemaal duidelijk, maar wat wel bekend is, is dat de zieken na een korte tijd van incubatie vergeten dat liefde, vreugde en vrede al in hen zijn en ze daar gek beginnen te kijken als het er niet is. Ze vergeten wat ze willen in het leven en beginnen naar anderen te luisteren. Hoe meer ze naar anderen luisteren, hoe meer verward en afstandelijk ze worden. Ze ervaren het echter niet als slecht, omdat ze zich snel realiseren dat hoe meer verward ze zijn en hoe minder ze weten wat ze echt willen in het leven, het aantal mensen dat het met hen eens is, toeneemt. Met andere woorden, hoe meer verward ze zijn, hoe gelijker ze zijn.

Ze beginnen te geloven dat de verwachtingen van anderen belangrijker zijn dan wat ze in zichzelf voelen, en verhuizen naar de buitenwereld om de Heilige Graal te zoeken, die, wanneer ze worden gevonden, hen gelukkig en vervuld zal maken. Om hun doel te bereiken, nemen ze allerlei rollen op en zetten ze verschillende maskers op om ze populairder en beter vermeld in de samenleving te maken – en meer status likes op Facebook te krijgen.

Sommige complottheoretici geloven dat het Facebook Inc. is meest verantwoordelijk voor de evolutie van het virus, maar vooraanstaande onderzoekers hechten geen bijzonder belang aan de speculatie.

Om het zichzelf gemakkelijker te maken, zijn sommige onderzoekers begonnen met het bestuderen van oude literatuur in de hoop een adequate oplossing te vinden. Al na een kort onderzoek werd het hen duidelijk dat zelfs in de oudheid het virus niet de juiste naam had gegeven, en artsen in plaats daarvan kruidengeneesmiddelen zouden geven aan geïnfecteerde patiënten met palmbladeren die de gedachten van individuele denkers tonen.

Een van deze medische “recepten” werd gevonden tussen de muren van de Chinese muur, waarop stond:

“In de kern van je ziel heb je het antwoord; je weet wie je bent en je weet precies wat je wilt,” zei Lao Tzu

Het feit is dat een kwaadaardig virus de wereld rond blijft circuleren terwijl de naam nog niet is vastgesteld.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *