Fantaseren of leven

Fantaseren of leven

Heel vaak lezen mensen een boek over het creëren van hun eigen dromen enthousiast en nadat het lezen voorbij is, zijn ze enthousiast voor nog een dag, twee en dat is waar het verhaal eindigt. Totdat sommige boekenplanken een boek met een vergelijkbare titel zien en de opwinding opnieuw begint en het idee is dat “dit boek ze zal lanceren!”. Niets kan ons echter activeren als we ons niet verplaatsen. Het kan ons inspireren en inspireren, maar we moeten handelen.

Het is leuk dat er boeken, seminars en kennis zijn, maar dat betekent niets voor jou, tenzij je er iets aan gaat doen. En al deze informatie is van geen waarde, behalve dat het een interessant onderwerp kan zijn voor koffiegesprekken en inspiratie voor de verbeelding.

Het is noodzakelijk om al zijn mogelijkheden te gebruiken

We zijn echter fysieke wezens en daarom is het noodzakelijk om fysiek iets te bewegen en al onze mogelijkheden te gebruiken (handen, voeten, hoofd, ogen …) om iets op het fysieke vlak te creëren; bellen, geïnformeerd worden op internet, naar bepaalde plaatsen gaan en wat dan ook. Dit is voor de meesten de moeilijkste stap, omdat het vaak het vastgestelde ritme, de ingesleten gewoonten en het verlaten van de comfortzone moet doorbreken. Ja, creatie vereist een bepaalde hoeveelheid energie waarin we investeren om te creëren wat is gekomen als een impuls van binnenuit.

Veel mensen voelen zich in feite goed over hun innerlijke waarheid, maar bewegen niet voldoende op het fysieke vlak om realisatie te bereiken. De andere groep manifesteert en materialiseert zich heel eenvoudig, maar het brengt hen geen echte vervulling, omdat ze niet verbonden zijn met de waarheid in zichzelf, maar de verlangens die komen zijn in de eerste plaats het product van de geest, niet het innerlijke gevoel.

Alleen degenen die beide aspecten goed hebben afgewogen;

Verbinding met innerlijke wijsheid en
Aarding en het vermogen om je verlangens / ideeën / visies te manifesteren …

vervulling en vreugde realiseren door het creatieproces. Creatief zijn is ons primaire doel, omdat we een deel van God zijn die voor onbepaalde tijd creëert om het leven te ontdekken en zichzelf te observeren. In dat geval is het doel niet langer belangrijk, maar het creatieproces is op zichzelf voldoende.

Daarom, als we niet verbonden zijn met de waarheid in onszelf en niet echt weten wat we willen, is het goed om onze aandacht naar binnen te richten en de pulsatie van ons eigen wezen te voelen. Om te observeren hoe we ons voelen over verschillende mensen, banen, situaties en alle andere creaties. Iets zorgt ervoor dat we ons aangetrokken voelen, en iets afstotelijk of misschien gewoon een gebrek aan interesse. Dus we zullen langzaam onze weg ontdekken. Als we echter problemen hebben met de materialisatie en aarding van visioenen, is het welkom dat we onszelf voorzichtig beginnen te disciplineren om te doen wat we voor ogen hadden en niet voor onbepaalde tijd te wachten op de perfecte dag. Begin gewoon stap voor stap te handelen.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *