Geloof je dat dromen uitkomen?

Geloof je dat dromen uitkomen?

Geloof je dat dromen uitkomen? Leef je in angst voor verandering? Lees hoe een droom je leven kan veranderen …

In dit artikel wil ik met u een interessante droom delen die ik een paar jaar geleden had die mijn toekomstige zakelijke keuzes en beslissingen sterk heeft beïnvloed.

In die tijd deed ik werk dat ik helemaal niet leuk vond en dat ik me vaak ellendig en gefrustreerd voelde, en vooral als mijn verkoop en facturering niet zouden verlopen zoals ik me had voorgesteld en had verwacht.

Hoewel ik genoeg vrije tijd had om te socialiseren met de mensen waar ik om geef en activiteiten die me gelukkig maakten en een gevoel van levendigheid in mij creëerden, werd ik regelmatig vergezeld door het gevoel dat mijn leven stand-by stond in afwachting van mijn ” de ideale klus klopt op de deur en verwelkomt mij.

Ik had op dat moment een sterke wil en een verlangen om mijn werksituatie te veranderen, maar wat ik ook deed om een ​​verandering aan te brengen, het leek me dat ik op hetzelfde bleef terugkomen. Ik had letterlijk last van de gedachte dat ik mijn leven zou verslaven aan een baan die ik alleen maar deed om winst te maken, en alleen uitkijkend naar facturatiemomenten, weekends en vrije dagen.

Op een nacht droomde ik ervan om langs de zee te wandelen met een wijze oudere vrouw en haar uit te leggen hoe ik me door het werk ellendig en gefrustreerd voelde en uren besteedde aan het detailleren van een aantal situaties die me overkwamen.

Na geduldig en grondig naar me te luisteren, op een zachte en moeders toon, maar tegelijkertijd helder, vastberaden en vastberaden, vertelde ze me:

“Het maakt je werk niet ellendig en frustrerend. Het maakt die situaties die je overkomen niet ellendig en frustrerend. De reden is dat je jezelf als slachtoffer van allerlei externe omstandigheden beschouwt en je daarom ellendig en gefrustreerd voelt over je werk. om je eigen te zijn en jezelf het recht te geven op alles wat je echt wilt, omdat wat je echt wilt dat God / Bron door jou wil ervaren! Alleen wanneer je de volledige verantwoordelijkheid voor je leven neemt, kracht in jezelf verzamelt en om alles vraagt ​​wat bij jou hoort en stop met bevredigen met valse beveiliging en retail, zal het leven de deur openen en je verwelkomen. In feite is je deur constant open, maar omdat je je ellendig en gefrustreerd voelt, kun je ze niet zien! “

Veel van de details uit de beschreven droom bleven troebel in de ochtend nadat ik wakker werd, maar de boodschap klonk nog steeds duidelijk in mijn oren.

Daarna zou ik er bijna dagelijks over nadenken en proberen in de geest van de boodschap alle situaties te interpreteren die me op het werk zouden overkomen.

Na verloop van tijd begon ik me duidelijk te realiseren dat ik onbewust de rol van slachtoffer had overgenomen en al mijn kracht aan externe omstandigheden had overgegeven, vergetend dat mijn externe omstandigheden slechts een weerspiegeling van mezelf waren. Ik was volledig vergeten dat ik mezelf eerst moest veranderen als ik mijn realiteit wilde veranderen.

De eerste stap in deze richting was zonder meer de verantwoordelijkheid voor mijn leven te nemen en voldoende kracht in mezelf te vinden, dat ik door het bos van angsten en twijfels dat mij volgde, vrijmoedig in de richting van mijn hart kon gaan, zonder te weten waar het pad me naartoe leidde.

Pas toen ik de duidelijke beslissing nam om het pad van mijn hart te volgen, ongeacht waar het me heen bracht en hoe het pad zou gaan, ging mijn deur open. Zolang ik wachtte op de omstandigheden om me heen waarvan ik dacht dat die essentieel waren om eerst geregeld te worden, en dan pas om mijn eigen leven te gaan leiden, ging de deur niet open.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *