Hoe gelukkig te zijn in deze “gekke tijden”?

Hoe gelukkig te zijn in deze “gekke tijden”?

Vandaag leven is echt niet gemakkelijk. Met ‘leven’ bedoel ik het vervullen van alle mogelijke verplichtingen, rekeningen betalen, kinderen achtervolgen, ons tot het uiterste uitputten, stress, nervositeit, de media die ons ‘vermoorden’ met de vernielingen, energievampiers die we elke dag tegenkomen en die ons leven zuigen ons …. Het is echt niet gemakkelijk …

Als we ons overgeven, dan zijn we klaar. Dan zetten we een slachtoffer-aanvalsbord op onszelf. Waarom?

Vanwege onze toestemming (bewust of onbewust) om anderen toe te staan ​​dwazen te maken. Vandaag wordt er gevochten om energie en territorium. Als je een van deze twee hebt, word je het doelwit van de aanvaller.

Hoe jezelf te verdedigen?

  1. We besteden te veel tijd en energie aan dingen die er helemaal niet toe doen, en dan hebben we niet de tijd en energie om dingen te doen die er toe doen. We zijn belast met het verleden en maken ons zorgen over de toekomst en missen zo het heden. Zeg: “Ik geef niets om onbelangrijke dingen.”
  2. We blijven onszelf verhalen vertellen over onszelf en de wereld die we om ons heen zien. Maar dit zijn slechts verhalen. En alle verhalen, goed of slecht, kunnen onze gevangenis worden omdat verhalen niet noodzakelijk de realiteit weerspiegelen. Verhalen verbeteren en het leven kan niet worden verbeterd. Maak verbinding met het leven en leef het, praat er niet over.
  3. Onze doelen zijn onze wegversperringen. Het leven gaat meestal zoals we niet hadden gepland. Andere mensen gedragen zich meestal niet zoals we willen. De economie stort meestal op het verkeerde moment in en we leven meestal op het verkeerde moment. Bind niet aan je doelen, zeg “Het kan me niet schelen” – doelen waar je je aan houdt en laat ze gaan en geniet comfortabel van de rit.
  4. Denk na … Het begint allemaal met een gedachte. Alles wat je om je heen ziet begon met een gedachte. Alles wat je doet begint met een gedachte. Je was oorspronkelijk een gedachte. Als we de aarde vernietigen, zullen we deze vernietigen met de wapens die we hebben bedacht. We kunnen wonderen verrichten in onze geest. Wanneer je alleen op gedachten vertrouwt, bouw je muren om je heen. Zeg: “Kan me niet schelen” – denk na en stel je voor dat je je hersenen aan je handpalm houdt …
  5. Analyseer je vaak? Zeg “Kan me niet schelen” – Analyseren! We kunnen alleen analyseren wat al is gebeurd, dat wil zeggen teruggaan naar het verleden en analyseren wat nooit meer kan gebeuren (twee identieke situaties kunnen nooit worden herhaald). Fantaseer in plaats van te analyseren over de toekomst en zwem vooruit.
  6. Dood niemand die in iets anders gelooft of die kritiek heeft op wat jij gelooft. In de overtuiging dat we anders zijn, maken we ons zorgen dat we niet goed genoeg zijn en verdiepen we onze scheiding door weg te gaan van of te botsen met anderen. Zeg “Het kan me niet schelen” – ideeën bevestigen.
  7. Wij zijn de slaven van de gewoonte. We reageren niet alleen op vergelijkbare stimuli op dezelfde manier, we kiezen ook de stimuli die we verwerken op basis van onze programma’s. We herkennen alleen wat we al weten. Weg met de gewoonte. Creëer een nieuw netwerk in je hersenen en zeg “Het maakt me niet uit” – al je gewoontes.
  8. Leef je dromen? Als je al lang je dromen hebt opgegeven en tevreden bent (om welke reden dan ook) met een baan waar je nooit mee wilde werken, een partner die nooit ideaal was, met routines die je je nooit had voorgesteld, heb je het gevoel dat je het leven van iemand anders leeft, dan verpest het je . Het is een gevaarlijke plek om te wonen. Je voelt je nooit op je gemak of helemaal alleen. Wanneer we een deel van onszelf onderdrukken, blokkeren we onze energie en blokkeren van energie is de oorzaak van ziekte. Kijk in je dromen en leef ze na. Ik geef niet om de rest.
  9. Angst. Ben je bang Angst is om welke reden dan ook niet goed. Angst is een gedachte en emotie die precies aantrekt waar je bang voor bent. Angst wordt gemanipuleerd. Als iemand je bang voor hem maakt, beheert hij je. Zeg “Het kan me niet schelen” – angst, en tegen de mensen die het je opleggen.
  10. Wees wie je bent en zeg: “Het kan me niet schelen” – iedereen die anders denkt en aan je denkt. Wanneer iemand spreekt en je adviseert, worden ze betrokken bij je leven omdat ze onbewust willen domineren. Elk advies en elke suggestie betekent “Ik ben slim en je bent dom. “Zeg” het kan me niet schelen “- tegen die mensen en hun woorden en suggesties.

Glimlach altijd naar jezelf en zeg dat het me niet kan schelen.

VICTUS-LMC Center Zagreb geeft mentale empowerment cursussen, antistressprogramma’s en zelfhypnoseoefeningen om verloren macht en energie te herstellen voor iedereen die het heeft verloren (vaak door de invloed van anderen). Zeg me dat het me niets kan schelen en je wereld omarm.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

One thought on “Hoe gelukkig te zijn in deze “gekke tijden”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *