Hoe verander je een slechte situatie in een meesterwerk?

Hoe verander je een slechte situatie in een meesterwerk?

Ongeacht de situatie waarin je je nu bevindt, je hebt op dit moment een diep in jezelf het vermogen om veel meer te bereiken dan voorheen. Je kunt veel meer zijn, bezitten en doen dan je je kunt voorstellen.

Hoewel we er geen zin in hebben, is deze tijd waarin we leven een tijd van prestatie. Nooit eerder hebben zoveel mensen op zoveel verschillende gebieden groot succes behaald. Tegenwoordig wordt succes in zeer korte tijd bereikt.

Ongeacht de situatie waarin je je nu bevindt, je hebt op dit moment een diep in jezelf het vermogen om veel meer te bereiken dan voorheen. Je kunt veel meer zijn, bezitten en doen dan je je kunt voorstellen.

Om dit te bereiken, hoewel u het misschien nu niet gelooft door te kijken naar de mensen om u heen, uw familie, de samenleving waarin we leven, onthoud dat een paar honderd kilometer van ons de meest welvarende en gelukkige mensen in Europa wonen, de Zwitsers. Waarom zijn ze succesvol en gelukkig? Hun systeem van communicatie, media en gedrag beïnvloedt hoe we zullen zijn.

Hoe start je je eigen transformatieproces?

Als je je leven (op alle manieren) wilt veranderen, verander dan je DENKEN. “Ik begin helemaal opnieuw.” Stel je voor dat je je leven in zijn oorspronkelijke staat kunt terugbrengen en opnieuw kunt beginnen. Stop met dat beeld en kijk naar de mensen in je leven en de relaties die je hebt en stel jezelf de vraag: “Maak die beslissing vandaag, en gezien wat ik vandaag weet, hoe zou ik handelen?”.

Gooi de antwoorden met het compromis weg. Wees absoluut eerlijk tegen jezelf. Definieer de ideale oplossing in elke situatie voordat u uzelf laat vastlopen.

Het begin van grote dingen en verandering is de BESLISSING van wat we echt willen, gevolgd door onze diepe toewijding om dat verlangen te realiseren.

Heb je een lijst van je oprechte wensen in het leven? Als u dat niet doet, schrijf ze dan op papier, eerlijk, diep, of u bang bent of niet dat een van uw dierbaren die lijst zal zien. Als je weerstand, angst voelt of het niet wilt, betekent dit dat je vastzit. Je bent niet vrij, je bent vastgebonden, geblokkeerd, ingetogen. Niemand gebonden, ingetogen en geblokkeerd kan zijn of haar levensdoelen bereiken en kan natuurlijk niet gelukkig, tevreden of zelfs perfect gezond zijn.

Heb je een persoonlijke visie op de toekomst? Schrijf een scenario voor je film van de toekomst. Op papier is het alsof je een boek schrijft. Je moet schrijven omdat al het andere over je innerlijke blokkades gaat, die je geen voorsprong geven. Daarom ben je geblokkeerd, daarom ben je niet goed, daarom ben je niet gelukkig, succesvol, rijk, perfect gezond …

Heb je gemoedsrust? Het antwoord op deze vraag staat voorop. Gemoedsrust is het grootste welzijn van de mens. Als je het niet hebt, verliest al het andere zijn waarde. Gemoedsrust is iets waar je je hele leven voor vecht. Als je in een compromis leeft of doet waar je niet van houdt (je bent omringd door mensen die je energie oppompen en je vrijheid en vrede niet laten …), is het eerste wat je verliest je gemoedsrust. Het is Harmonie. Werkt harmonie thuis? Is harmonie in uw kantoor / bedrijf? De harmonie wordt gevoeld zodra je binnenstapt en gewoon kijkt. Gezonde, succesvolle en gelukkige mensen leven in harmonie. Bedrijven waar mensen zich tevreden voelen met zichzelf, gelukkig en veilig terwijl ze hun werk doen, zijn succesvolle bedrijven.

Je hebt het recht om gelukkig te zijn, dit is iets dat van jou is bij de geboorte. We zijn niet geboren om ellendig, ellendig, ziek, verdrietig te zijn. Het is een product van het milieu en de mensen om ons heen, en je kunt het veranderen als je wilt.

Tenzij u besluit gelukkig te zijn, zal niemand het voor u doen. Als je mensen om je heen gelukkig maakt en je bent ongelukkig, moet je van mening veranderen. Alleen als je gelukkig, kalm en tevreden bent, kun je ook je omgeving gelukkig maken.

Lincoln zei ooit: “Je kunt de armen niet helpen door een van hen te worden.”

Deze zin is precies de kern van onze problemen. Je zult anderen helpen als je zelf gelukkig, succesvol en rijk bent. Verwijder en vernietig destructieve gevoelens zoals angst, woede, schuldgevoel, belediging en zorgen. Zodra je de negatieve emoties loslaat, ontstaat er spontaan een innerlijke vrede in je.

Om gelukkig en succesvol te zijn, moet je de negatieve mensen, situaties en emoties verwijderen die je ongelukkig maken uit je leven. Je zult zeggen dat het moeilijk is. Natuurlijk, want diep van binnen is er een patroon van zelfvernietiging dat je naar beneden trekt en het in zijn bestaande staat houdt. We worden geboren met de GRATIS WIL, het grootste geschenk dat we kunnen krijgen, wat betekent dat we zelf beslissen wat we willen doen, eten, met wie om te leven, waar te leven, wat te lezen, te bekijken en al het andere. We zijn niet geblokkeerd, maar volledig gratis. Zo niet, word er dan een. Het is de moeite waard.

Als u geïnteresseerd bent in motivatieprogramma’s op basis van de programma’s van toonaangevende experts in de wereld van succes, motivatie en gezondheid, neem dan contact op met het VICTUS Center in Zagreb, waar we de programma’s van TRANSFORMATIE, HERPROGRAMMERING VAN BEWUSTZIJN en verwijdering van alle blokkades die ons in ons leven voorkomen uitvoeren.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *