Leven energie

Leven energie

Als je depressief bent, betekent gebrek aan motivatie, passie, vreugde en opwinding in het leven dat je je natuurlijke innerlijke impuls ergens hebt onderdrukt.

Je hebt voorkomen dat het leven zich vrijelijk door jou manifesteert, meer specifiek, je hebt voorkomen dat het Goddelijke door jou ‘spreekt’. Het woord “depressief” betekent dat iets wordt onderdrukt / geperst. Als dat gebeurt, kies je de dood in plaats van het leven. Dat wil zeggen, omdat de dood niet bestaat, heb je minder vitaliteit en een goed gevoel gekozen.

Het leven is niet het tegenovergestelde van de dood. Geboorte is het tegenovergestelde van dood, en alles is leven …. stroom, verandering, dwz geboorte en sterven te allen tijde.

Hoe meer we om ons geven, hoe groter de angst

Bijv. je wilt echt horen, knuffelen, zien, en dat is de impuls vanuit het hart, vanuit de diepte. Maar dan gaat de geest verder om uit te leggen waarom het een “dom idee” is: die persoon geeft waarschijnlijk niet om mij, ik ga hard, dom, misschien niet het moment blijken, wat als zij om mij geeft, ik het al deed en er spijt van kreeg, wat als zij de dingen zijn ondertussen veranderd … en duizend “ifs”.

Al deze gedachten houden verband met onze angst. En meestal als we echt om iets geven, dan is de angst groter. Maar die angst heeft potentieel en we kunnen het loslaten door het gewoon te ontmoeten. Laten we eerlijk zijn wat voor ons pijnlijk is, want daar ligt onze genezing.

Stel je voor dat je veel pijn in de arm hebt en naar de dokter komt en zegt dat … het is een stom idee om die pijn te vermelden en dat het echt niets uitmaakt. De dokter kan je niet helpen.

Om tot echte vrijheid en liefde te komen, is het essentieel door ons MASKER (“het maakt niet uit, dus het is niet zo eng, dus ik kan zonder die persoon, ik ben vrij als ik alleen kan zijn, het is stom om naar iemand te verlangen, ik ben zwak als ik iemand nodig heb “enz …), om onze pijn / angst / woede / verdriet / verlangen te bereiken, dwz wat zich onder het masker bevindt … en alleen wanneer we in staat zijn dat deel van onszelf te erkennen – NIET IK – kunnen we ons Hogere Zelf bereiken en tenslotte samensmelten met Essentie / God / Leven.

Wanneer we versmelten met het leven, stroomt het vrijelijk door ons heen. Dan zijn we in de waarheid.

Daarom heeft elke impuls die verschijnt een boodschap voor ons en als we dapper zijn om deze te volgen, zullen we een nieuw deel van onszelf ontdekken. Elk nieuw deel van onszelf dat we ontdekken is een gelegenheid om ons bewustzijn te vergroten en onszelf te kennen = God = LEVEN = UNIVERSITEIT en verliefd te zijn op dat deel van het GEHEEL. En zo worden we geleidelijk EEN met ALLES DIE we zijn (hoewel we dat altijd zijn, maar op dit punt herkennen we het misschien niet als waar).

Dus wat wil je echt doen en ben je dapper om de impuls te volgen ?! Ben je dapper om te leven en de pulsatie van ZIJN te voelen, om de energie van het leven vrij te geven?

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

One thought on “Leven energie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *