Wat is de vertrouwensformule?

Wat is de vertrouwensformule?

Als je het gevoel hebt dat je zelfvertrouwen mist of het uit het oog bent verloren, is hier een formule om het te herstellen of op te nemen in je levensprogramma.

We weten dat zelfvertrouwen het belangrijkste ingrediënt is van SUCCES in alle lagen van het leven. Zonder dat zijn we bang om risico’s te nemen en hebben we niet de moed om alle kansen te verkennen die het leven ons biedt en biedt. Mensen met veel vertrouwen geloven in hun succes, in hun gezondheid, in hun capaciteiten. Als je niet in jezelf gelooft – waarom zou iemand in je geloven? Als je het gevoel hebt dat je zelfvertrouwen mist of het uit het oog bent verloren, is hier een formule om het te herstellen of op te nemen in je levensprogramma.

 • Maak geen excuses

Beheers uw gedachten en acties. U bent niet de schuld van het verkeer dat u te laat bent – u bent te laat. Motiveer je omissies niet door te zeggen: “Ik heb geen tijd, ik ben niet goed genoeg …” Neem de tijd en blijf werken totdat je alles hebt verbeterd om goed genoeg te zijn.

 • Wees niet bang

Laat geen angst je leven regeren. De dingen waar je bang voor bent, zijn de meest voorkomende dingen die je moet doen om de persoon te worden die je wilt zijn.

 • Je leeft niet in een comfortbel

Vermijd de comfortzone: hier gaan dingen dood. Volg het gevoel van ongemak terwijl je je aanpast aan succes en de weg ernaartoe.

 • Stel niet uit (voor morgen, volgende week …)

Een goed plan dat VANDAAG is gerealiseerd, is beter dan een uitstekend plan dat eenmaal wordt gerealiseerd. Wacht niet tot het “juiste moment” of de “juiste omstandigheden” komen. Weet je, dit zijn de excuses die we gebruiken uit angst voor verandering. Handel nu – hier en vandaag. Dit is waar het vordert.

 • Doe geen moeite met de meningen van anderen

Raak niet verstrikt in negatieve feedback. Zorg voor het welzijn van anderen en probeer een positieve impact op de wereld te maken, maar raak niet verstrikt in negatieve meningen die u niet kunt beïnvloeden. Je weet dat een echte vriend je accepteert zoals je bent en je niet bezig houdt met de rest.

 • Beoordeel andere mensen niet

Tolereer geen onnodig, zelfopgelegd drama. Beledig geen vrienden achter je rug, neem niet deel aan de roddels van collega’s, schud geen mensen van verschillende meningen de hand. Wees tevreden met jezelf, zodat je niet van bovenaf naar anderen hoeft te kijken.

 • Laat het gebrek aan middelen je niet stoppen

Haal het meeste uit uw middelen, of ze nu gul of beperkt zijn. Alles is mogelijk als je creatief bent en niet wilt opgeven. Kraak niet over nederlagen, concentreer u op het vinden van een oplossing.

 • Niet vergelijken

Concurreer met niemand. Concurreer gisteren niet met iemand anders dan uzelf. Elke persoon leeft zijn eigen unieke verhaal, dus elke vergelijking zou absurd en zinloos zijn.

 • Je zoekt geen plezier in het behagen van anderen

U hoeft niet geïnteresseerd te zijn in het voldoen aan elke persoon die u ontmoet. Je bent je bewust van het feit dat niet iedereen het met iedereen eens is, zo is het leven. Focus op kwaliteit, niet kwantiteit van relaties.

 • U hoeft niet constant overtuigd te worden

Je hoeft je hand niet vast te houden. Je weet dat het leven niet eerlijk is en dat het niet altijd goed zal gaan voor jou. Omdat je niet elke gebeurtenis in je leven kunt beheersen, probeer dan positief te reageren en vooruit te gaan.

 • Vermijd geen onaangename waarheden

Voorkom het wortelprobleem voordat de ziekte zich verspreidt. Je weet dat naarmate de dagen verstrijken, de weken en maanden van onopgeloste problemen alleen maar toenemen. Maak liever vandaag een ongemakkelijk gesprek dan een onaangename waarheid onder het tapijt duwen en uw vertrouwen op het spel zet.

 • Geef niet op vanwege lichte moeilijkheden

Sta elke keer op als je valt. Je weet dat nederlagen een integraal onderdeel zijn van het groeiproces. Wees een detective die op zoek is naar iets dat zal onthullen waarom een ​​bepaalde aanpak niet werkte. Nadat je je plan hebt gewijzigd, probeer je het opnieuw (beter).

 • U hebt niemand nodig om te handelen

Handel zonder aarzeling. Zeg elke dag tegen jezelf: “Als ik het niet ben, wie dan wel?”.

 • Beperk uw geld niet

Beperk jezelf niet tot plan A. Gebruik alle middelen die je tot je beschikking hebt en onderzoek onvermoeibaar de effectiviteit van elke aanpak totdat je de strategieën identificeert die je de beste resultaten geven voor de minste kosten en moeite.

 • Accepteer niet zonder kritiek alles wat u leest en hoort

Accepteer de inhoud van elk artikel niet alleen omdat iemand het heeft geschreven. Bekijk elk artikel en informatie vanuit uw perspectief. Wees sceptisch en gebruik materialen die voor u relevant zijn in het leven, en vergeet de rest.

Avatar

johnson Roy

Johnson Roy is a web developer, SEO expert, Online Mentor & marketer working for last 10 years on the internet and managing several successful websites. You can contact him via Email or on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *